Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preselite se na more uz ljetni StoryGourmet!

U novom broju pišemo o moru i hrani iz mora, kao i 'chefu s mora' Ángelu Leónu. Posjetili smo brojna zanimljiva mjesta, kušali vrhunsku hranu i vina. Nabavite svoj primjerak i provjerite što smo vam skuhali u novom broju. Pretplatite se i osvojite vrijedan dar

 Izvor: StoryGourmet Press

U ljetnom broju najslasnijeg magazina na domaćem tržištu StoryGourmeta potpuno smo se preselili na more. Posjetili smo restoran broja, sjajni dubrovački 360 i popričali s njegovim chefom Marijem Curićem. Naš novi suradnik, chef zagrebačkog restorana El Toro Mario Mihelj posjetio je novo mjesto - Villu Nai 3.3 na Dugom otoku, u kojoj djeluju dva sjajna restorana – 3.3 i Grotta 11000, a gosti uživaju u fine diningu i jelima pripremljenim na otvorenoj vatri

 Izvor: Mario Kučera

Vlasnik Boškinca Boris Šuljić u svojoj kolumni osvrće se na sve učestaliji problem u domaćem ugostiteljstvu - nedostatak kvalitetne radne snage, a Hrvoje Petrić donosi nam priču o slavnom španjolskom chefu Ángelu Leónu i njegovu Aponienteu te o Argentincu Mauru Colagrecu koji, potpuno okrenut prirodi, stvara čuda u restoranu Mirazur na Azurnoj obali. O prirodi na tanjuru razgovarali smo pak s vlasnicima konobe Braenović na Pelješcu te osebujnim Igorom Zlatkovom s Cresa.

 Izvor: StoryGourmet Press

Zlatko Gall u svom se gastro eseju bavi mediteranskim tapasima, a posjetili smo i farmu koza obitelji Sarajlić u selu Sitno Donje u šibenskom zaleđu gdje nastaju vrhunski mliječni proizvodi, kao i komišku Fabriku, mjesto gdje 'nema priše' i gdje glazbenik Luka Nižetić već osam godina osmišljava nova kreativna jela.

 Izvor: Fabio Šimićev

Chefovi članovi tima StoryGourmeta Marko Gajski, Richard Gruica, Mario Mihelj i Ante Udovičić osmislili su kreativne recepte s morskim plodovima, dok su zvijezde slatkih recepata Tee Mamut marelice. Tu je i intervju s novom slatičarskom zvijezdom, Lukom Pavićem iz bračkog Lemongardena kojeg je intervjuirala njegova bivša šefica - Tea. S Marinom Markežićem proslavili smo 130. rođendan njegove sjajne istarske vinarije Kabola. Bavimo se i novitetima u svijetu pivarstva te putujemo u Andaluziju.

Inspirirajte se našim morskim brojem i punim plućima uživajte u okusima ljeta!

Bogati poklon paket očekuje i sve nove pretplatnike!

StoryGourmet i Sana delikatese poklanjaju novim pretplatnicima bogati Sana poklon paket* u vrijednosti od 370 kuna!

Uživat ćete u 11 fantastičnih delicija koje će oduševiti nepca svih gurmana koji cijene ukusnu i zdravu hranu. Paket sadrži raznovrsne i inovativne proizvode kao što su Cool slamke, jestive slamke na bazi jabuke za vaše omiljene napitke ili ljetne koktele, Tahini sezamovu pastu, priloge kao Ketchup od cikle i papričice punjene hummusom i tofuom, novi Power mix, tostiranu mješavinu sjemenki i orašastih plodova, ekstra hrskavi čips od jabuke i s vrhunskim čokoladama te preljev od sezama i čokolade za sladoled i palačinke.

Magazin

Royals