Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni Idris Elba čeka vas u svom wine baru

Britanski glumac s poslovnim partnerom Davidom Farberom sredinom listopada ulazi u svijet ugostiteljstva na velika vrata, a sve je nastavak priče o njegovu uspješnom brendu za mirna vina i šampanjce

PN3 Izvor: Porte Noire Wine Bar

Slavni glumac i producent, 49-godišnji Idris Elba sa svojim poslovnim partnerom Davidom Farberom, osnivačem tvrtke Connaught Wine Cellars, 18. listopada otvara wine bar u Londonu - Porte Noire. Wine bar, podrum i vinoteka Porte Noire naziv je dobio prema njihovu već etabliranom brendu za mirna vina i šampanjce Porte Noire, koji su pokrenuli 2018. godine. Bit će to, kako najavljuju vlasnici, "jedna od najvećih kušaonica vrhunskih vina u Londonu".

 Izvor: Porte Noire Wine Bar  Izvor: Porte Noire Wine Bar

U wine baru Porte Noire nudit će se oko 800 različitih vinskih etiketa, a uz to će se posluživati vrhunski europski sirevi i suhomesnati porizvodi, te neka jela koja izvrsno idu uz vino, poput klasičnih burgundskih jela kao što su sporo kuhani juneći obrazi s pireom od krumpira i umakom od dinstanog poriluka te vrhunskih deserata i malih zalgaja, a goste očekuje i bogata ponuda koktela. Osim u unutarnjem, gosti će u vrhunskim vinima moći uživati i u vanjskom prostoru, te će ukupno biti 70 sjedaćih mjesta. 

 Izvor: Porte Noire Wine Bar

"Jako smo uzbuđeni što u London ove jeseni donosimo dašak tradicionalnog kontinentalnog europskog ugostiteljstva. Od pokretanja našeg brenda Porte Noire dobili smo brojne pozitivne komentare za naša vina pa smo poželjeli kreirati prostor koji bi im bio adekvatan", poručio je David Farber.

"David je zbilja dugo u vinskom biznisu i zato sam siguran da ćemo i ovaj put uz njegovu pomoć kreirati nešto uistinu posebno", dodao je slavni Elba

Magazin

Royals