Prije malo više od godinu dana pizzerija Come To Mama na zagrebačkim Vrbanima otvorila je svoja vrata, a ubrzo je postala jedno od najposjećenijih mjesta kad je ovaj specijalitet u pitanju. Ove jeseni predstavljaju dvije nove pizze, onu sa svježim istarskim tartufima, te pizzu s govedinom koje njihovu ponudu pizza ponudu dižu na potpuno novu razinu.
"Naša ponuda pizza svake je sezone prošarana novim okusima. Nastojimo Zagrepčanima ponuditi neka nova putovanja okusima kako Italije tako i Hrvatske. Uvijek spajamo namirnice ove dvije zemlje, pa smo tako ove jeseni istarske tartufe izvrsno uklopili u pizzu koja je jedinstvena i topi se u ustima", rekla je Dina Nemet iz pozzerije Come To Mama u kojoj se posebna pažnja posvećuje tijestu kako ne bi bilo prehrskavo ni premekano, ali niti preslano ili pak sirovo u sredini.
U ponudi su i razne salate od kojih danas predstavljamo onu laganu od burrate i tune koja se izvrsno spaja s nekom od pizza i daje potpuni obrok. Pa krenimo redom...
MAMA BEEF
150 g pelata
150 g mozzarelle
150 g bifteka (odležanog)
100 g kreme od sira i tartufa
10 g cherry rajčica
10 g matovilca
50 g maslina
0,025 dl maslinovog ulja
MAMA TARTUF PRŠUT
70 g sira stracciatella di burrata
70 g pršuta
10 g cherry rajčica
0,025 dl ulja od tartufa
15 g ribanih svježih tartufa
0,025 dl maslinovog ulja
2 g bosiljka
50 g kalamata maslina
MAMA BURATA TUNA SALATA
50 g rukole
150 g tune
40 g maslina
50 g mozzarelle
50 g cherry rajčica
200 g burrata
40 g grana padana
150 g pogače