Među brojnim pojedincima koji su za vrijeme pandemijskog lockdowna zavoljeli kuhanje je i Brooklyn Beckham, fotograf te sin Davida i Victorie Beckham, koji je otkrio kako mu svakodnevno kuhanje pruža osjećaj zabave i dobro utrošenog vremena. Zabava u kuhinji se nastavila i nakon lockdowna, i to tako što je zaručnica Nicola Peltz, zaručnica mladog Beckhama, snimala Brooklyna za štednjakom. Te je video uratke i sam Brooklyn prošlo ljeto počeo objavljivati na društvenim mrežama a odlične reakcije pratitelja su potaknule mladog Beckhama na odluku da snimi cooking show.

Cookin With Brooklyn
Profimedia 

Danas pod nazivom “Cookin’ With Brooklyn” na platformi Watch Together via Messenger dostupno je osam nastavaka u kojima se Brooklyn i Nicola druže sa slavnim chefovima kao što su Nobu Matsuuhisa, Nancy Silverton, Adam Perry Lang... te pripremaju jela za bliske prijatelje i njima važne goste među kojima su i njegova braća Romeo i Cruz, reper 24kGoldn, tattoo umjetnik Dr. Woo... 

Vezano uz kulinarsko umijeće Brooklyn Beckham ističe kako je chefica Nancy Silverton njegova najveća inspiracija, ona koja ga je podučila kako pripremiti tart od kupina, te ona koja potiče njegovu želju da izraste u uspješnog chefa, jer smatra kako se upravo u kuhanju pronašao u potpunosti. U planu mu je pokretanje linije posuđa ali se šuška i o mogućem otvaranju klasičnog engleskog puba u Los Angelesu gdje mladi par i živi.

Zavirite u galeriju fotografija koje dočaravaju kako Brooklyn Beckham zaručnici priprema tagliatelle alla ruota, jelo za čiju je pripremu potreban i veliki kolut sira.

Profimedia Cookin With Brooklyn