Udruga Jeunes Restaurateurs Hrvatska (JRE) ponosni je dio europske JRE obitelji koja u 16 zemalja okuplja više od 360 vrhunskih chefova. Načelo JRE-a, koji je još 1974. osnovan u Parizu, nije kompetitivnost nego kooperativnost pa stoga u udruzi rame uz rame djeluju chefovi s Michelinovim zvjezdicama, Gault&Millau tokama, top-pozicijama na listama 50 Best, a mjesta su to iz lanca Relais Chateaux ili pak Luxury Hotels of the World.

Passion week JRE & Mastercard
JRE Hrvatska Hotel & Restaurant & Winery Boškinac

JRE Hrvatska djeluje više od deset godina, a članovi su: Restaurant Dubravkin put, Zagreb; Restaurant & Winery Korak, Plešivica (novi član JRE HR za 2022.); Restaurant Pergola, Savudrija; Restaurant Badi, Umag; Hotel & Restaurant San Rocco, Brtonigla; Restaurant Monte*, Rovinj; Konoba Zijavica, Mošćenička draga; Restaurant & Hotel Draga di Lovrana, Lovran* (novi član JRE HR za 2022.); Restaurant & Design Hotel Navis, Opatija; Restaurant Plavi podrum, Opatija; Villa Ariston, Opatija; Hotel & Restaurant & Winery Boškinac*, Pag; Restaurant Foša, Zadar; Konoba Boba, Murter; Konoba Pelegrini*, Šibenik; Lešić Dimitri Palace Restaurant & Hotel*, Korčula (novi član JRE HR za 2022.).

Passion week JRE & Mastercard
JRE Hrvatska Restoran Foša

U doživljaju JRE-a nezaobilazan je i njihov slogan - Talent & Passion, jer za ove restorane njihov je poziv više od posla, on predstavlja način života, predani rad koji spaja najbolje od talenta, ali i strasti - prema kuhanju, kreaciji i gostoprimstvu. Upravo je ta kvaliteta bila inspiracija za pokretanje projekta Passion week koji je JRE Hrvatska osmislio s Mastercardom za 2022. godinu. Projekt je u različitim terminima dostupan u svih 16 restorana, i to tako da svaki restoran tijekom odabranih termina nudi posebno kreiran jelovnik od tri maštovite kreacije bez pića po pristupačnoj cijeni od 350 kn po osobi uz plaćanje Mastercard® karticama.

Passion week JRE & Mastercard
JRE Hrvatska Restoran Dubravkin put

Cilj projekta Passion week with Mastercard je približiti se i prezentirati svim ljubiteljima gastronomije te mladim ljudima koji se još nisu upoznali s JRE Hrvatska restoranima.

Kako ostvariti priliku za uživanje u Passion weeku with Mastercard? Rezervacijom stola u restoranu, uz napomenu da je rezervacija za Passion week with Mastercard, te uz obavezno plaćanje Mastercard karticom. Za sve ostalo pobrinut će se restorani udruge JRE Hrvatska. I ne manje važan detalj - sve goste očekuje unikatni dar nastao u suradnji Mastercard Hrvatska i JRE-a. Nedoljivo, zar ne?!

Passion week JRE & Mastercard
JRE Hrvatska Restaurant & Hotel Draga di Lovrana

Najbolja najava projekta Passion week with Mastercard su datumi u kojima ovi restorani otvaraju vrata svima koji žele upoznati fine dining kroz iskustvo objedovanja u JRE restoranima.

OŽUJAK:
21.3. do 27.3. PLAVI PODRUM

28.3. do 3.4. ARISTON / SAN ROCCO / FOŠA

TRAVANJ:
4.4. do 10.4. DUBRAVKIN PUT
11.4. do 17.4. DRAGA DI LOVRANA / KORAK
18.4. do 24.4. BOŠKINAC / BOBA

Passion week JRE & Mastercard
JRE Hrvatska Restoran Plavi podrum vas očekuje s ponudom Passion week with Mastercard od 21. do 27. ožujka

Više o terminima održavanja Passion weeka with Mastercard potražite na društvenim mrežama i na JRE Hrvatska.