U četvrtak 28. travnja održat će se dugoočekivano otvorenje Nebo Loungea by Deni Srdoč, na zadnjem katu hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, odnosno, kako najavljuju - na spoju neba i mora. Restoran Nebo je u proteklih gotovo godinu dana rada privukao brojne goste, i stekao Michelinovu zvjezdicu, a sada se očekuje da će gosti pohrliti i u lounge u kojem će u vrhunskoj ponudi hrane i koktela uživati na terasi s najboljim pogledom na Kvarner.

FIL05967.jpg
StoryGourmet Press Chef Neba Deni Srodč

Vrhunske koktela na osunčanoj terasi Neba pripremat će koktel majstor Dimitrije Vasiljević. Ovaj istinski poznavatelj žestokih alkoholnih pića i vrhunski koktel majstor osmislio je niz Nebo signature koktela u kojima je spojio svoje omiljene sastojke, latinoamerička pića i autohtone hrvatske sastojke sa sirupima koji su pažljivo ukuhavani u Nebu. 

Nebo1_osoblje_310122-3.jpg
StoryGourmet Press Koktel majstor Dimitrije Vasiljević osmislio je niz Nebo signature koktela

Što se tiče gastronomske ponude, kao i u restoranu Nebo koji ponosno nosi Michelinovu zvjezdicu i u loungeu će se korisititi isključivo sastojci organskog uzgoja i lokalnog podrijetla iz brojnih hrvatskih OPG-ova te vlastitog vrta. Deni Srdoč osmislio je poseban ljetni i lagani lounge meni se izvrsno uparuje s autorskim koktelima. Srdoč se inspirira svakodnevicom i putovanjima tijekom kojih istražuje povezanosti lokalnih i globalnih elemenata u svakoj kuhinji, što je utkano u svako njegovo jelo. Uparivanjem jela i koktela želja je stvoriti savršenu ravnotežu okusa, predstaviti mogućnosti autohtonih žestokih pića u kreiranju koktela i odvesti gosta na putovanje u nove visine hrvatske miksologije i gastronomije.

Više fotografija ludih koktela koji će se piti u Nebo Loungeu by Deni Srdoč pogledajte u našoj galeriji.

StoryGourmet Press Nebo Lounge by Deni Srdoč