Zadnjih je tjedana pažnju ljubitelja dobre zabave ali i vrhunskih zalogaja privlačila najava paškog Boškinca, ona o velikom vrtnom tematskom partyju pod nazivom “Great Gatsby”. Najava se pokazala i više nego uspješnom jer se zadnju subotu na mjestu događaja, u prostranom etažnom vrtu, terasama i masliniku obiteljskog hotela Boškinac okupio izuzetan broj gostiju, svih onih koji su željeli doživjeti ne samo temu partyja inspiriranu legendarnim filmom, već i sve ono što se skrivalo iza najave - nastup Marka Tolje s bendom, play listu popularnog DJa i foodiea Ozrena Kanceljaka Kance te gostoljubivost Mirele i Borisa Šuljića, vlasnika hotela, vinarije i restorana s Michelinovom zvjezdicom Boškinac.
A sve navedeno, te sve ono što se moglo otkriti i doživjeti u orkestriranoj je izvedbi uigranog Boškinac tima, bilo je kulisom jedne od najboljih zabava na jadranskoj obali. Boškinac je u svakom detalju pokazao kako se organizira trendi garden soirée, vrtna zabava uronjena u brojne doživljaje.
Okupljanje gostiju započelo je u poslijepodnevnim satima, a uzvanici su oduševili kako dobrim raspoloženjem tako i odličnim outfitima u Great Gatsby stilu. Koncept hedonističkog druženja kroz različite postaje pokazao se odličnim jer se svim gostima pružila prilika da prema vlastitim željama uživaju u odabranim delicijama, šampanjcu, vinima i koktelima.
Posebno privlačnim pokazale su se lokacije na kojima su se posluživale kamenice te carpaccio i crudo od tune, brancina i podvelebitskog škampa, te ona na kojoj su se rezali vrhunski paški sirevi sirana Vidas i Gligora, te nevjerojatno ukusan drniški pršut star četiri godine i težak čak 27 kg. Posebno je bilo zanimljvo doživjeti kako certificirani rezač pata negre, chef Aleksandar Salević, reže vrhusnki španjolski Jamón Joselito. Na svoje su došli i ljubitelji tapasa, malih zalogaja od sočnih janjećih odrezaka i steakova, ali svi koji cijene savršene slastice Boškinčevog tima.
Boškinčev party bio je mjesto zabave, druženja i hedonističkog uživanja sa stilom, mjesto susreta, otkrivanja odličnih signature koktela koje je od selekcije Old Pilot's pića pripremao ponajbolji hrvatski barmen Filip Pleteš. Pod zvjezdanim nebom, jer zabava je potrajala do iza ponoći, uživalo se i u magnum vinima kuće Boškinac, a mnoge su oduševili i prijatelji iz Francuske koji su predstavili čuvena rosé vina vinarije Chateau Favori te šampanjce Nicolas Maillard. Izvrsna hrvatska craft pivovara Varionica pobrinula se i da pivska ponuda bude na najvišoj razini a moglo se kušati i vrhunska amara i grappe Nonino.
Od suncem obasjanog poslijepodneva do kasnih večernjih sati i ugodne noći obasjane romantičnom vrtnom rasvjetom i zvjezdanim nebom iznad Boškinca, gosti su uživali u odličnom glazbenom odabiru DJa Kance te u nastupu Marka Tolje koji je oduševio glazbenim odabirom u skladu s tematskim partyjem ali i energijom rasplesanih gostiju.
Ali ono što je posebno za istaknuti je usluga Boškinac tima koja je bila na visokom nivou od početka zabave do odlaska i zadnjeg gosta. Vrhunski hospitality u kombinaciji s odličnom ponudom na posebnom mjestu primjer je i više nego dobrodošlog formata ljetnih druženja. Zato ne čudi što su brojni gosti na odlasku pitali može li se što skorije nešto slično ponoviti u Boškincu.