Na jesenskom izdanju Food Marketa, najukusnijeg food vikenda ove sezone, gostovao je i tim zagrebačkog restorana Pojoda Nautic Club predvođen s odličnim chefom Christianom Kikijem Misiračom. Zato je više nego zanimljivo prisjetiti se čime su to oduševili posjetitelje te reći riječ dvije o samom konceptu restorana.
Gostovali ste na nedavno održanom Food Maketu, jesenskom izdanju najukusnijeg vikenda sezone, gdje su se brojni posjetitelji oduševili vašom ponudom. Što se sve našlo na vašem jelovniku?
Naš su jelovnik činila četiri jela - pikantna tempura od bijele ribe, salatica od mrkve icelera; dimljena plavica sa začinskim biljem, hrskavo povrće, umak krastavac i mandarina; janjeći burger, tzaziki, salata matovilac, dresing nar te pileći zabatak na marokanski sa salatom od crvene leće. Ugodno iznenađenje bilo je to što su posjetitelja stvarno došli gladni te prihvatili riblju našu ponudu jer smo se potrudili imati drugačiju ponudu od očekivane. To se pokazalo i više nego odličnom odlukom.
Kako biste opisali gostovanje na Food Marketu?
Fenomenlana atmosfera i organizacija! Ugodno me je iznenadila i glazba. S veseljem očekujemo novo izdanje Food Marketa.
Pojoda Nautic Club nije klasični restoran za koji nije dovoljna telefonska rezervacija ili spontani dolazak. Za dolazak je potrebno biti članom. Kako se ostvaruje to pravo?
Ovaj tip restorana kluba dobro je poznat diljem svijeta a takvi restorani imaju za cilj da oko stola okupljaju istomišljenike, ljude koji u našem slučaju cijene vrhunsku hranu, ugodnu atomesferu te tematska druženja koja povezuju more, plovidbu, izvrsne namirnice, prilike za čuti i naučiti više, te vrsne pojedince. Ovaj je restoran savršeno mjesto i za privatna druženja a članom se postaje plaćanjem godišnje članarine. Gosti restorana mogu biti i osobe koje nisu članovi kluba ali su došli u društvu nekog od naših članova.
Kakva se hrana priprema u Pojoda Nautic Clubu?
Odlična jela koja su odraz mediteranske kuhinje koja je više od ribe i plodova mora.
Što sve osim odličnih tanjura ove jeseni očekuje članove vašeg restorana?
Naše članove ove jeseni očekuju razne radionice, gostovanja poznatih chefova te predavanja na temu očuvanja mora, plovidbe oko svijeta, predavanja iskusnih gljivara prateći s jelima od gljiva. Jer u Pojoda Nautic Clubu ne samo da se jede odlična hrana već se i družimo sa svrhom.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.