Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video

LULU, CHAKA, ARTHUR, ASA... Upoznajte kućne ljubimce naših poznatih faca

Kućni ljubimci uljepšavaju život, a to znaju i naše poznate osobe koje su svoje živote obogatile psima od  kojih se ne odvajaju i s kojima ponosno poziraju. Antonija Blaće, Nikolina Ristović, Vedran Ćorluka, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Lucija Lugomer, Ana Gruica, Ana Mišćević samo su neke od poznatih osoba koje su udomile pse i često ističu kako im je život ljepši u četveronožnom društvu. Voditeljica Antonija Blaće svog miljenika Charlieja udomila je skoro prije dvije godine netom prije Božića  i otada su nerazdvojni.

Izvor: Story
Antonija Blaće i Charlie Voditeljica Nikolina Pišek već četiri godine ne odvaja se od pomeranskog špica imena Arthur, koji je njoj i njezinoj kćeri Hani bio velika želja. To je Nikolini drugi pas uz kavalirskog španijela Mikeyja, nakon što su prije tri godine njezinog kavalirskog španijela Tysona napali psi i ozlijedili ga do smrti.
Izvor: Story
Nikolina Ristović i Arthur Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model  nedavno je nabavila 2,5 mjesečnu kuju bostonskog terijera Lulu, a sretne vijesti podijelila je na Instagram profilu objavivši fotografije preslatkog psića.
Izvor: Story
Lucija Lugomer i Lulu Glumac Slavko Sobin prije godinu dana, nakon što mu je uginula mješanka Scampy s kojom je proveo 13 godina i koju je spasio od zlostavljača u Los Angelesu, nabavio je kujicu Bubu od koje se ne razdvaja.
Izvor: Story
Slavko Sobin i Buba Već dvije godine nogometaš Vedran Ćorluka i njegova djevojka Franka Batelić ponosni su vlasnici psa Oscara, a riječ je o pasmini Shiba Inu, najmanjem japanskom špicu i jednoj od najstarijih pasmina na svijetu. U travnju ove godine nogometaš se pohvalio novom tetovažom koju je posvetio obožavanom kućnom ljubimcu, psu Oscaru.
Izvor: Story
Vedran Ćorluka i Oscar Voditeljica Tatjana Jurić  već sedam godina se ne odvaja do svoje bostonske terijerke Jackie, a kada je psić stigao u dom voditeljica je priznala da je Jackie odabrala Tatjanu i kako je to bila ljubav na prvi pogled. 'Kažu da je još bolje kad psi izaberu svoga vlasnika i da onda to bude posebno čvrsta veza. Tako je u našem slučaju i bilo', izjavila je jednom prigodom voditeljica koja svugdje vodi Jackie.
Izvor: Story
Tatjana Jurić i Jackie Voditeljica Ana Miščević prije dva tjedna razveselila je svog sinčića Milu i poširila svoju obitelj, u koju je došao pisć Asa te se pridružio zecu Shermanu. A Ana je ubrzo nakon što je Asa stigla u dom objavila zajedničku fotografiju u ranim jutarnjim satima napisavši da više nema spavanja, jer treba krenuti u šetnju.
Izvor: Story
Ana Miščević i Asa Glumica Ana Gruica prije tri mjeseca udomila je psića Arija, a cijelu priču oko udomljenja objavila je na Instagram profilu. On je u obitelj stigao nakon što je glumica izgubila francuskog buldoga Nikea koji je uginuo zbog trovanja. 'Bila sam negdje na putu kad mi je stigla poruka kolege Slavka Sobina. Malo bijelo klupko nađeno je u Osijeku na ulici. Samo, preplašeno, a malo crno pametno, tužno oko gledalo je u kameru. Najvjerovarnije brat njegove kujice Bube. Malo sam se premišljala, ali mi je unutarnji glas govorio da je on poslan za nas. Preko sms sam organizirala transport iz Osijeka za Split. Sudjelovalo je više dobrih ljudi, više se dobrih djela ujedinilo u udomljavanju malog stvorenja. Malog stvorenja! Ari je naš novi prijatelj, obiteljski ljubimac, seoski gonič koza, prava velika momčina i što je najvažnije čuvar mog sina', objasnila je tada.
Izvor: Story
Sin Ane Gruice Marat Ivan s obiteljskim psićem Arijem Voditeljica Barbara Kolar već šest godina ima svoju vjernu prijateljicu Lolu, kavalir španijelku koju često vodi sa sobom na posao i brojna događanja. Nesuđenoj veterinarki to je prvi pas, a Barbara je od samih početaka prepoznala blagodati života s ljubimcem pa tako ističe da je najbolje od stresa opušta šetnja s njezinom Lolom.
Izvor: Story
Barbara Kolar s psićem Pjevač Luka Nižetić jučer se pohvalio kako je njegov haski Chaka proslavio šesti rođendan, a Luka često na Instagramu objavljuje fotografije njihova suživota.
Izvor: Story
Luka Nižetić i Chaka A da neki vlasnici pasa svoje ljubimce tretiraju kako punopravne članove obitelji dokazuje i fotografija bivše stanarka Big Brother kuće, Barbare Šegetin koja je svom psiću pripremila pravi rođendanski party.
Izvor: Story
Psić Barbare Šegetin     Autor: A.L.B. Foto: Instagram

loader