Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video
09.11.2013. / 23:39 23:49

Naša Melita Fabečić ostala bez polufinala, najljepšom na svijetu proglašena Miss Universe Venezuele

Autor Josipa Scotti Čavlina
09.11.2013. / 23:39 23:49
Autor Josipa Scotti Čavlina
09.11.2013. / 23:39 23:49

Maria Gabriela Isler iz Venezuele izabrana je za Miss Universe 2013. u Crocus City Hall u Moskvi. Za njezinu prvu pratilju izabrana je Miss Španjolske, druga pratilja je Miss Ekvadora, treća pratilja Miss Filipina, a četvrta Miss Brazila.
Izvor: Story
Maria Gabriela Isler iz Venezuele Hrvatska predstavnica Melita Fabečić nije se uspjela plasirati u Top 16.  Naime, 86 ljepotica iz cijelog svijeta prije nekoliko dana imalo je preliminarno natjecanje na kojem je žiri odlučio kojih 15 ulazi u veliki završnicu.
Izvor: Story
Melita Fabečić Miss Filipina dobila je najviše internet glasovanja te se tako direktno se plasirala u Top 16. U to su društvo ušle su i predstavnice Kostarike, Ukrajine, Kine, Ekvadora, Velike Britanije, Indonezije, Venezuele, Dominikanske Republike, Puerto Rica, Španjolske, USA, Nikaragve, Švicarske, Indije, Brazila i Filipina. One su se na pozornici Crocus City Halla natjecale u kupaćim kostimima za plasman u Top 10. Žiri u sastavu  Anne Vyalitsyna, Carole Alt, Chef Nobu, Farouk Shami, Italo Fontana, Marc Bouwer, Stephen Tyler, Tara Lipinski odlučio je da nakon natjecanja u kupaćim kostimima u Top 10 ulaze misice Ukrajine, Ekvadora, Velike Britanije, Venezuele, Dominikanske Republike, Španjolske, Indije, Brazila i Filipna.
Izvor: Story
Maria Gabriela Isler iz Venezuele Deset najljepših pozornicom su prošetale u glamuroznim večernjim haljinama, a najelegantnije od njih plasirale su se u Top 5.  Misice Ekvadora, Brazila, Španjolske, Filipina i Venezuele imale su priliku odgovarati na pitanja žirija, a zanimljivo je da su sve osim Filipinke koristile uslugu prevoditelja. Nova Miss Universe  Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya, ima 25 godina i trenutno radi na Venevision TV Network. Program 62.po redu natjecanja za Miss Universe koji su vodili Mel B i Thomas Roberts , a nastupili su Emin, Panic!at the Disco i Steven Tyler. - Ponosni smo na našu prekrasnu Melitu, da je Hrvatska samim sudjelovanjem na ovom spektakularnom postigla svoje, a to je da se čuje za Hrvatsku. Na izboru je sudjelovalo 86 djevojaka i sve su svjesne činjenice da samo jedna od njih kući, tj. u New York odlazi kao pobjednica, ali ostalih 85 odlaze svojim kućama bogatije za jedinstveno iskustvo, puno novih i vrijednih poznanstava i prijateljstava, nakon prekrasna tri tjedna u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu. Zahvalit ću i svima koji su Melitu podržavali u Hrvatskoj, sponzorima i bivšim Miss Universe Hrvatske, osobito Ivani Delač Đolo i Marijani Kužini, koje su joj svojim savjetima i svojim iskustvom pomagale kroz ova tri tjedna . izjavila je u ime direkcije za Miss Universe Hrvatske, Marija Kraljević. Ivana Delač Đolo direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske objasnila je da je Melita svojom ljepotom očarala fanove diljem svijeta koji su je nekoliko mjeseci prije svjetskog izbora svrstavali među najljepše kandidatkinje i dijelili njezine fotografije na svim društvenim mrežama i blogovima. - Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku što je izvrsna promocija za Hrvatsku  i našu mladu ljepoticu koja je blistala na sceni u finalu. Prestižni i vrlo čitani portal Globalbeauties.com od početka je pratio Melitu, kao i Missosology, koji su nebrojeno puta pisali o njezinoj fotogeničnosti i izvrsnom scenskom nastupu - rekla je Delač Đolo. Nekoliko dana prije finala Melita Fabečić zahvalila se svima na potpori putem svog Facebook profila. - Presretna sam, nikada nisam mogla niti pomisliti da ću dobiti ovoliko podrške iz cijeloga svijeta, a naročito iz Hrvatske! Toliko pošte , poruka i ljubavi od svih! Hvala svima koji su me podupirali - napisala je Melita. Fotografije: Miss Universe Organisation, IBTIMES

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader