Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO Donosimo fotografije i detalje vjenčanja Marijane i Nemeša

 Izvor: Story

Ljubav je pobijedila i prebrodila sve nesporazume koji su postojali između Marijane i Nemeša. Pred matičarom u Novigradu par se zavjetovao na vječnu ljubav. Zatim su se uputili u prekrasnu vilu u idiličnom mjestašcu u srcu Istre, gdje su slavili do ranih jutarnjih sati. Marijana je za ovaj važan dan odabrala seksi vjenčanicu koja se u večernjim satima pretvorila u ultrakratku haljinu, dok je Nemeš bio vrlo ležeran u bijeloj lanenoj košulji i hlačama. Par čija se ljubav rodila u reality showu Big Brother na tri je dana unajmio luksuznu vilu s bazenom, a u vili koja ima četiri spavaće sobe neki su gosti i prenoćili.

 Izvor: Story
 Izvor: Story
Okupljanje je počelo oko 20 sati, a stiglo je oko 30 najbližih gostiju. Nemeš je kao pravi domaćin, kako nalaže bonton, svoje goste dočekivao ispred vile i poželio im dobrodošlicu. Marijanina sedmogodišnja kći Korina koju ima iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom bila joj je vjerna pratnja na mamin važan dan.
 Izvor: Story
Kako doznajemo, proslava ljubavi nije naišla na odobrenje turista koji su boravili u okolnim vilama.  Naime, riječ o vilama koje nisu predviđene za svadbe ili bilo kakve partyje i gosti očekuju tišinu i mir te su bili ustrajani u svojim pritužbama na recepciji luksuznog imanja.
 Izvor: Story  Izvor: Story  Izvor: Story  Izvor: Story  Izvor: Story
Foto: Pixsell, Privatni album Autor: M.D.    

Magazin

Royals