Nakon što smo oporavili kosu od mora i sunca, vrijeme je za razmišljanje o novom izgledu za jesen.

Jedna nas boja za kosu već tjera da odjurimo do najbližeg frizera kako bismo svojoj kosi dali prijeko potrebnu jesensku nadogradnju: 'boja meda'.

'Ova boja ima smeđu bazu koja je istaknuta ili posvijetljena tehnikom balayage. 'Ovo ima dimenziju bez pretjeranog posvjetljivanja ili previše truda', rekao je kolorist Rex Jimieson iz Maxine Salona u Chicagu.

Dodaje da, ako vam kosa nikad nije bila bojana, ovaj istaknuti izgled možete postići bez upotrebe izbjeljivača. 'Djeluje na prirodnoj kosi koju želite održati zdravom, ali posvijetliti folijom ili balayageom. To znači da nema stare boje, ispiranja ili sjaja bilo koje vrste ili ćete vi i vaš kolorist biti razočarani.'

Otkrili smo vam koja će boja biti 'must try' ove jeseni, a kada je riječ o frizuri i šišanju, jedan stil već sezonama ne silazi sa trona.

Pogađate, riječ je o bob frizuriFrancuski bob, dječački bob, skandi bob različite su varijacije na temu i bit će ozbiljno popularni ove jeseni. Također moramo napomenuti da će se i klasični bob vratiti na velika vrata.

Oštar bob također je jedan od najmodernijih stilova sezone. Frizer Davis objašnjava da iako ideja o bobu s grubom linijom kose nije nova, još uvijek izgleda impresivno i ostaje u trendu. Razdjeljak kose mora biti simetričan za pravi učinak.

Talijanski bob je s druge strane, idealan izbor ukoliko želite zaboraviti na uređaje za oblikovanje kose koji koriste toplinu i svega onoga što vam oštećuje kosu.

Iako ste možda ubijeđene da ovakva frizura zahtijeva preveliku posvećenost i svakodnevno dugotrajano stiliziranje, varate se. Svrha je u tome da ne preterujete sa njenim oblikovanjem jer i njeno prirodno izdanje čini da izgledate potpuno šik i zavodljivo.

Talijanski bob inspiriran je luksuznim talijanskim filmskim sirenama i fashionisticama poput Monice Belluci, no trendi kroj još uvijek ima moderan zaokret. Frizuru uglavnom karakteriziraju voluminozni vrhovi kose koji sežu barem do vrata.

Frizuru uglavnom karakteriziraju voluminozni vrhovi kose koji sežu barem do vrata.