Bliži se Novogodšnja noć a kao što znamo, za sretniju Novu godinu (a sreće nam itekako treba), u ponoć valja nazdraviti s čašom pjenušca. No, zašto ne biste ove godine isprobali drukčiji, točnije najšareniji način pijenja šampanjca! Donosimo recept za šarenu mimosu, pjenušac s bijelom čokoladom, šarenim čokoladnim mrvicama i voćnim sorbetom.
Živjeli!

Sastojci:

Rastopljena bijela čokolada

Šarene čokoladne mrvice 

Boca pjenušca

Voćni sorbet (od više vrsta voća, tako da bude što šareniji)

Priprema:

U malu posudu ulijte rastopljenu bijelu čokoladu. U drugu posudu stavite šarene čokoladne mrvice. Rubove čaše šampanjca prvo umočite u otopljenu bijelu čokoladu, a zatim u mrvice.
U svaku čašu potom dodajte 1 do 2 kuglice sorbeta. Prelijte šampanjcem i odmah poslužite.