Bliži se Novogodšnja noć a kao što znamo, za sretniju Novu godinu (a sreće nam itekako treba), u ponoć valja nazdraviti s čašom pjenušca. No, zašto ne biste ove godine isprobali drukčiji, točnije najšareniji način pijenja šampanjca! Donosimo recept za šarenu mimosu, pjenušac s bijelom čokoladom, šarenim čokoladnim mrvicama i voćnim sorbetom.
Živjeli!
Sastojci:
Rastopljena bijela čokolada
Šarene čokoladne mrvice
Boca pjenušca
Voćni sorbet (od više vrsta voća, tako da bude što šareniji)
Priprema:
U malu posudu ulijte rastopljenu bijelu čokoladu. U drugu posudu stavite šarene čokoladne mrvice. Rubove čaše šampanjca prvo umočite u otopljenu bijelu čokoladu, a zatim u mrvice.
U svaku čašu potom dodajte 1 do 2 kuglice sorbeta. Prelijte šampanjcem i odmah poslužite.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.