Nakon niza godina rada u renomiranim restoranima u Hrvatskoj (sunčani Hvar, Falkensteiner) i inozemstvu (stažiranje u restoranu Geraninum s tri Michelinove zvjezdice u Kopenhagenu), chef Mario Bobanović odlučio je pokrenuti vlastiti brend Food for life, u sklopu kojeg priprema i dostavlja zdrave i balansirane obroke za one koji brinu o prehrani i zdravlju.

Novi slasni projekt chefa Marija Bobanovića
StoryGourmet Press 

Svi obroci pripremljeni pod njegovim brendom pripremljeni su od namirnica lokalnih proizvođača, i to tehnikama koje u najmanjoj mjeri narušavaju njihove nutritivne vrijednosti. Food for life dostavlja se u lijepo dizajniranoj ambalaži, a posudice su hermetički zatvorene. Svaki obrok ima i vlastitu etiketu na kojoj su navedene nutritivne vrijednosti. Na meniju su razna mesna i riblja jela poput woka s piletinom, tunjevine s povrćem, a tu su i vegetarijanska jela poput curryja od cvjetače.

StoryGourmet Press Food for life