Ova je knjiga refleksija rada i vizije slavnog chefa, priča o uspjehu, ali prije svega o brojnim promišljanjima te svjesnoj odluci o kraju. 2019. chef Magnus Nilsson je zatvorio Fäviken, restoran koji je bi smješten daleko od gradske vreve, u srcu Švedske, u mjestu koje naseljava manje od 1500 stanovnika, i bila je to teška odluka koju je chef donio u trenucima slave. Ova je knjiga vrijedna jer donosi priču o tome kako je restoran zaslužio biti prestižnim, o promjenama u svijetu gastronomije te brojnim hrabrim odlukama.
Knjiga je svojevrsno putovanje i kroz teme o visokoj kuhinji, plagijatima, umjetnosti posluživanja, važnosti inovacija, okolnostima koje su se odražavale i na kvalitetu obiteljskog života... Knjiga također sadrži i kronološku listu svakog jela ikad posluženog te osvrt na 100 recepata. Knjiga je prožeta vrhunskim umjetničkim ali i arhivskim fotografijama hrane ali i samog restorana i osoblja, te zadivljujućeg okoliša unutrašnjosti Švedske.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju