Ukoliko se i vi često susrećete s pitanjem bez odgovra - A što kuhati danas?, savjetujemo da odgovor potražite u zabavnoj i inspirativnoj kuharici pod nazivom The Kitchen Shelf. Inspiracija, kako za naziv knjige tako i sadržaj te 100 odličnih recepata stigla je upravo s pogleda na kuhinjske police, koje autorice Eve O'Sullivan i Rosie Reynolds opisuju kao mjestom s kojeg može krenuti pripema svakog obroka.

Do savršenih obroka preko kuhinjskih polica
Phaidon 

Jer ova nas knjiga podučava kako s namirnicama s polica u kombinaciji s onim svježim, netom kupljenih, možemo pripremiti ukusan obrok ali i putovati svijetom. Jer kako autorice ističu, nasjeckane rajčice iz konzerve, uz dodatak začina, su i više nego dovoljan razlog za pripremu umaka, juha te variva, baš onako kako se to radi diljem svijeta. U knjizi je predstavljeno 30 namirnica od koji je autorice 10 ističu osnovnih - slanutak, riža, rajčice u konzervi, brašno, jaja, tjestenina, maslac od kikirikija, konzerva kokosovog mlijeka, tabla čokolade i mlijeko, te vas praktičnim savjetima i jednostavnim tehnikama vode kroz pripremu novih jela.

Do savršenih obroka preko kuhinjskih polica
Phaidon 

Odlična isnpiracija su i fotografije te činjenica kako pri stvaranju ove knjige autorice su bile inspirirane idejom kako je za pripremu obroka važnije vidjeti što imate a ne što nemate od namirnica kod kuće. Ovo je i više nego dovoljan poticaj za nabavu ove kuharice ali i pregled kuhinjskih polica.

Do savršenih obroka preko kuhinjskih polica
Phaidon