Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eminemu su najdraži mamini špageti

Slavni reper otvorio je restoran Mom's Spaghetti u kojem nudi omiljenu tjesteninu na više načina, i po popularnim cijenama. Brend je pokrenuo još 2017. kao pop-up, na početku pandemije pod tim je brendom dostavljao besplatne obroke zdravstvenim radnicima, a sada je otvorio restoran s prostorom za sjedenje i mogućnošću narudžbe hrane za van

shutterstock_1632717139 Izvor: Shutterstock

Slavni reper Eminem otvorio je novi restoran u rodnom Detroitu, a nazvao ga je Mom's Spaghetti prema stihu iz svoje pjesme 'Lose Yourself' koju je napisao za soundtrack filma '8 milja'. Glazbenik je još 2017. pokrenuo Mom's Spaghetti kao pop-up, a prošle godine u travnju pod tim je brendom dostavljao besplatne obroke djelatnicima detroitskih bolnica Henry Ford i DMC koji su se tamo hrabro nosili s posljedicama pandemije.

mom's spaghetti
Jelovnik Eminemova restorana
Izvor: mom's spaghetti
Na početku pandemije reper je pod brendom Mom's Spaghetti dostavljao hranu zdravstvenim radnicima
Izvor: Instagram

"Odlično smo se zabavljali radeći na ovom projektu, i dobili smo iznenađujuće pozitivne reakcije obožavatelja. Prijašnji pop-up projekt bio je test kojim smo htjeli utvrditi postoji li među Eminemovim fanovima dovoljno entuzijazma da redovito posjećuju restoran koji bi bio otvoren cijelu godinu", poručio je glazbenikov menadžer Paul Rosenberg.

Eminem na otvorenju svog restorana
Izvor: Profimedia

Restoran Mom's Spaghetti ima vrlo ograničen prostor za sjedenje, no hrana će se moći naručiti za ponijeti. Na meniju su jela Mom's Spaghetti za devet dolara, Mom's Spaghetti s mesnim okruglicama za tri dolara više, s veganskim okruglicama za 14 dolara, sokovi i voda za tri dolara te sendvič sa špagetima (sloj omiljene tjestenine s umakom između dvije debele šnite kruha) za 11 dolara. "Mom's Spaghetti, it's all ready!", poručuju iz restorana iznad kojeg se nalazi i prodavaonica Eminemovih memorabilija. Eminemov kreativni tim osmislio je i reklamu za restoran koju je glazbenik objavio na YouTubeu.

Eminemov novi restoran
Izvor: YouTube


Magazin

Royals