Jeste li ludi za klasičnim pečenim krumpirom s crème fraicheom i vlascem? Ako je odgovor potvrdan, onda svakako morate isprobati ovu zanimljivu verziju recepta koji uključuje batat, feta sir i peršin. Priprema je vrlo jednostavna a rezultat je jako ukusan prilog ali i samostalno jelo, idealno za hladne jesenske večeri. Uživajte!
Sastojci:
4 batata srednje veličine
200 g feta sira
Pola vezice peršina
Priprema:
Upalite pećnicu na 180 stupnjeva. Dobro operite i osušite batate te ih posložite na rešetku. Pecite ih oko sat i pol, odnosno dok ne omekšaju. U međuvremenu narežite feta sir na trakice a peršin sitno nasjeckajte. Izvadite batat iz pećnice i prerežite ga po duljini otprilike dvije trećine. Napunite svaki batat trakicama feta sira i pospite sitno sjeckanim peršinom.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.