Zagrebački restoran OXBO, već prepoznat po sjajnim steakovima, u srijedu je započeo svoj novi program POP UP BBQ show cooking na kojem smo zaista uživali uz specijalitete s roštilja, odličnu DJ glazbu, koktele… Terasa je bila prepuna, mirisi vatre i steakova otvarali su apetit, a čak ni kiša nije pokvarila zabavu koja se nastavila u restoranu, a kasnije i na terasi uz glazbu i koktele.
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
U prvom slijedu bili su izvanredan beef tartar i pečena koštana srž uz domaću focacciu, u sljedećem slijedu probali smo genijalan ribeye, pečeni kukuruz i hash browns krumpir, a desert je oduševio; kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbet…
Sljedeće srijede, 7. rujna, obavezno posjetite ovu skrivenu terasu zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela jer vas na OXBO POP UP BBQ očekuje nova ponuda delicija s roštilja…Tomahawk, flat bread beef u pripremi chefa Marinka i njegovog tima a sve to uz odličnu DJ glazbu, zabavu i fenomenalnu uslugu.
Cijena po osobi je 250 kn.