Zagrebački restoran OXBO, već prepoznat po sjajnim steakovima, u srijedu je započeo svoj novi program POP UP BBQ show cooking na kojem smo zaista uživali uz specijalitete s roštilja, odličnu DJ glazbu, koktele… Terasa je bila prepuna, mirisi vatre i steakova otvarali su apetit, a čak ni kiša nije pokvarila zabavu koja se nastavila u restoranu, a kasnije i na terasi uz glazbu i koktele.

OXBO restoran BBQ party na terasi
promo 

Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.

OXBO restoran BBQ party na terasi
promo 

U prvom slijedu bili su izvanredan beef tartar i pečena koštana srž uz domaću focacciu, u sljedećem slijedu probali smo genijalan ribeye, pečeni kukuruz i hash browns krumpir, a desert je oduševio; kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbet…

OXBO restoran BBQ party na terasi
promo 

Sljedeće srijede, 7. rujna, obavezno posjetite ovu skrivenu terasu zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela jer vas na OXBO POP UP BBQ očekuje nova ponuda delicija s roštilja…Tomahawk, flat bread beef u pripremi chefa Marinka i njegovog tima a sve to uz odličnu DJ glazbu, zabavu i fenomenalnu uslugu.
Cijena po osobi je 250 kn.

promo OXBO POP UP BBQ