Izuzetno dobro prihvaćeno festivalsko događanje HEDONIST – Gourmet & Wine poziva vas da ga otkrijete u novoj dimenziji, u formatu dvodnevnog vikend druženja kroz koje ćete imati priliku otkriti kakvog je okusa opatijska jesen, što se to kuha u ponajboljim restoranima i što žele predstaviti mnogobrojni vinari te vrsni chefovi, svatko u svojoj interpretaciji kvarnerske namirnice.

HEDONIST Gourmet & Wine Weekend
HEDONIST Gourmet & Wine Weekend 

Događanje se održava 14. i 15. listopada 2022. te će kroz bogati program zasigurno potvrditi kako je upravo Opatija savršeno mjesto za hedosnistički vikend bijeg. Prvi dan eventa, 14. listopada, goste očekuju pažljivo oblikovane Gastro & Wine večeri po restoranima Kvarnera, zanimljive vinske radionice, a za medijske profesionalce i posebna poslatica otkrivanja najbolje od Opatije i kraja.

HEDONIST Gourmet & Wine Weekend
HEDONIST Gourmet & Wine Weekend 

Dan kasnije, u subotu 15. listopada druženje se seli u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner, na lokaciju u kojoj se spajaju jedinstveni pogled na kvarnerski zaljev, povijesna arhitektura, vrhunska usluga i najbolji event u gradu - HEDONIST – Gourmet&Wine 2022. Posveta je to gastronomiji Kvarnera, a tome u čast gostujući će chefovi pripremati jela od najboljih sezonski kvarnerskih namirnica.

HEDONIST Gourmet & Wine Weekend
HEDONIST Gourmet & Wine Weekend 

HEDONIST Gourmet & Wine Weekend
HEDONIST Gourmet & Wine Weekend 

HEDONIST Gourmet & Wine Weekend
HEDONIST Gourmet & Wine Weekend 

Kroz dan, na čarobnoj terasi hotela Kvarner, će se izmjenjivati desetak kuhara kvarnerskih restorana koji su prihvatili izazov gostima pokazati najbolje od lokalnih namirnica koje su osnova za njihova signature jela. Uz atraktivan cooking show posjetitelji će imati priliku kušati male zalogaje i tradicionalna jela te će uz vina odabranih vinara te cjelodnevni glazbeni program zaokružiti ovaj doživljaj u jedinstveno iskustvo. Od 13 do 22 sata ovo će mjesto okupiti profesionalce te posjetitelje koji će u odličnoj atmosferi uživati u slojevitim vinskim i gourmet doživljajima.