Demi Moore nedavno je došla na izložbu Dolce & Gabbana u Milanu, a 61-godišnja glumica nosila je prozirnu svjetlucavu haljinu koja je otkrila njenu senzacionalnu figuru. Demi je došla i na zabavu organiziranu povodom izložbe te privukla sve poglede. Naime, ispod haljine su se jasno vidjeli crni grudnjak i gaćice, ali i senzacionalna figura slavne glumice.

'Izgleda nestvarno', komentirali su njeni fanovi.

demi moore
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kako Demi Moore postiže ovu liniju u svom 7. desetljeću?

'Kad sam bila mlađa znala sam držati strogu dijetu i unositi jako malo kalorija, a onda sam saznala da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije nimalo zdravo', rekla je tada Demi Moore.

'Prihvaćanje vlastitog tijela ključ je sreće i dobrog osjećaja', kaže ona. 'Kad shvatiš da je tijelo koje imaš najljepše i da se u njemu moraš osjećati lijepo, tu se sve mijenja.'

Demi Moore izazvala pozornost u pripijenoj haljini
Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia 

'Također, ključ dobre forme je umjerenost. Umjereno jedem i umjereno vježbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno do uspjeha. Iscrpila sam se vježbanjem u teretani i još nisam bila zadovoljna svojim izgledom, danas sam manje vježbam, ali nikad nisam bila sretnija', kaže Demi.

Umjerena prehrana

Kako je naglasila, njena prehrana je uravnotežena i umjerena. Uglavnom se trudi hraniti zdravo, ali jednom tjedno dopusti si slastice. 6 dana u tjednu jede niskokaloričnu hranu, no nedjelja je dan za opuštanje.

Najveći dio njezinog jelovnika čine proteini koji su važni za izgradnju mišića i općenito za dobro zdravlje.

Demi Moore se kupa u Grčkoj
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Doručak je uglavnom kajgana, za ručak jede malo mesa ili ribe i dosta salate, dok se večera sastoji od integralnog dvopeka i kiselog mlijeka. Između obroka postoje i 2 međuobroka koja se sastoje od sezonskog voća ili šake orašastih plodova.

Umjereno vježbanje

Tjelesna aktivnost je važna, ali i tu treba biti umjeren i pronaći nešto u čemu uživate. Demi Moore otkrila je kako najviše uživa u satovima joge i trčanju. Ove dvije fizičke aktivnosti prakticira 3 puta tjedno.

Kako se Demi pomlađivala iz godine u godinu pogledajte u galeriji:

Profimedia Demi Moore je bila na estetskim zahvatima