Tko god je imao upalu mjehura, zna koliko ona bolna i uporna može biti. Prisutan je osjećaj kao da morate mokriti iako to nikako ne uspijevate, probadajuća bol i pritisak.

No neki prirodni antibiotici mogu učinkovito pomoći kod upale mjehura. Za infekcije urinarnog trakta, odnosno upalu mjehura u 90 posto slučajeva krivcem se smatra uropatogena bakterija E. Coli. Kako biste je se riješili na prirodan način, ovo je jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika, koji bi već nakon prve kure trebao ukloniti taj neugodni problem, piše klix.ba.

Mjehur
Shutterstock 

Iako se mnoge bakterije ponekad znaju vratiti poput bumeranga, neki prirodni lijekovi mogli bi to spriječiti. Kada se udruže četiri prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim djelovanjem, dobivamo moćni lijek, koji pomaže i onima koji su se godinama uporno borili protiv bakterije E. Coli.

Recept zaprirodni antibiotik protiv upale mjehura

Pomiješani u pravom omjeru, korijen peršina, limun, med i maslinovo ulje svojim će moćnim antibiotskim i antivirusnim djelovanjem ukloniti dosadnu bakteriju.

Čaj od klinčića za mršavljenje
Wdnet Studio / Alamy / Alamy / Profimedia 

Potrebni sastojci:

– 250 g korijena peršina
– 250 g limuna s korom
– 250 g meda (po mogućnosti od kadulje)
– 2 dl maslinova ulja

Priprema

Peršin i limun s korom treba sitno nasjeckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, pomiješati u blenderu. Dobit ćete kašastu masu koju treba čuvati u hladnjaku.Svako jutro treba uzimati jednu jušnu žlicu. Nakon što potrošite cijelu napravljenu količinu, bakterije više ne bi trebalo biti.