Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gourmet

U Fabrici Luke Nižetića nema priše!

Autor Emina Basara
Autor Emina Basara
Izvor: StoryGourmet Press

"Gosti su oduševljeni, razgledavaju prostor kao da su u nekom muzeju, sjede u foteljama i promatraju. Fabrika je mediteranski street food, jedini na otoku i važno nam je da se naši gosti osjećaju kao u dnevnom boravku, sve je ležerno i spontano. U Fabrici nema mjesta nervozi ni priši. Ako nisi gladan, uvijek se možeš osvježiti uz razne koktele ili čašu vrhunskog vina. Iako je terasa s pogledom na more magnet za prolaznike, gosti često vole provesti vrijeme u interijeru restorana, uvaljeni u retro fotelje, čitajući knjigu ili chil­lajući uz uvijek pažljivo odabranu glazbu. Ovdje se misli čuju i sve je podređeno užitku", govori nam glazbenik Luka nižetić koji već osmu ljetnu sezonu zaredom u komiži na otoku Visu oduševljava goste svoje Fabrike sjajnim jelima. 

Izvor: StoryGourmet Press

Na meniju Fabrike svakodnevno možemo pronaći odlične i hranjive doručke - od kajgane, smoothieja, grilled cheese sendviča od kojih je najpopularniji onaj od kozica, ali i ručkove i večere. Na pitanje postoji li neko jelo koje je u ovih osam godina, otkako je otvorio Fabriku, postalo svojevrstan trademark restorana, s osmijehom kaže:
“Definitivno bih izdvojio šalšu s manistrom, burger od kozica i prženice! To su naše uzdanice”, otkriva nam Luka koji priprema još jedno iznenađenje koje će razveseliti ljubitelje prave talijanske pizze - ugostiteljski posao proširio je na još jedan objekt koji se nalazi u nastavku Fabrike i u kojem će pripremati napolitanske pizze.

Što je sve nova Luka Nižetić pripremio za novu sezonu pročitajte u ljetnom izdanju StoryGourmeta.

Izbor Urednika

Royals