Na impresivnim, povijesnim dubrovačkim zidinama smjestio se restoran 360 gdje, uz vrhunski doživljaj fine dininga, dobivate i spektakularan pogled. Ondje chef Marijo Curić i voditelj restorana Rudolf Papac, posvećeni detaljima, u sjajnoj sinergiji s ostatkom tima, stvaraju nezaboravan doživljaj za svakoga gosta.
Mario Kučera
Kako su organizirali posao u restoranu, na što daju naglasak, što im je najvažnije otkriva vaj sjajan dvojac, a chef Curiić osvrće se na pandemiju i sve što je ona donijela u kulinarstvo i ugostiteljstvo te otkriva zašto uporno ne želi otići iz rodnog Dubrovnika, unatoč izdašnim poslovnim ponudama. Više o restoranu 360 pročitajte u novom broju StoryGourmeta u kojem donosimo i Marijev recept za gambere rosse.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju