Na impresivnim, povijesnim dubrovačkim zidinama smjestio se restoran 360 gdje, uz vrhunski doživljaj fine dininga, dobivate i spektakularan pogled. Ondje chef Marijo Curić i voditelj restorana Rudolf Papac, posvećeni detaljima, u sjajnoj sinergiji s ostatkom tima, stvaraju nezaboravan doživljaj za svakoga gosta.
Kako su organizirali posao u restoranu, na što daju naglasak, što im je najvažnije otkriva vaj sjajan dvojac, a chef Curiić osvrće se na pandemiju i sve što je ona donijela u kulinarstvo i ugostiteljstvo te otkriva zašto uporno ne želi otići iz rodnog Dubrovnika, unatoč izdašnim poslovnim ponudama. Više o restoranu 360 pročitajte u novom broju StoryGourmeta u kojem donosimo i Marijev recept za gambere rosse.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.